Produkty bezglutenowe
-
Szynka wiejska
mięso wieprzowe z odpowiednią warstwą tłuszczyku i skórą; peklowane w lekkiej solance z przyprawami przez okres około 14 dni, następnie wędzone i parzone
-
Parówka delikatesowa
skład surowcowy: mięso wieprzowe ; przyprawy naturalne; nadziewane w jelita baranie
-
Boczek zwijany
mięso wieprzowe, lekko peklowane, zwijane z przyprawami, wędzone.
-
Boczek wędzony
mięso wieprzowe lekko peklowane, wędzone i gotowane.
-
Kiszka gryczana
(gruba i cienka) skład surowcowy: kasza gryczana, wątroba i skórki wieprzowe, krew i tłuszcz wieprzowy; przyprawy naturalne.
-
Salceson
mięso z głów wieprzowych, skórki wieprzowe; przyprawy naturalne.
-
Boczek faszerowany
boczek wieprzowy nadziewany farszem kiełbasy , gotowany.
-
Kiełbasa tradycyjna podsuszana
skład surowcowy: mięso wieprzowe klasy I, i klasy II; tylko przyprawy naturalne z przewagą pieprzu.
-
Kiełbasa Rzeszowska
skład surowcowy: mięso wieprzowe klasy I, i klasy II, tylko przyprawy naturalne z dodatkiem kardamonu.
-
Kiełbasa słowiańska
skład surowcowy: mięso wieprzowe klasy I, i klasy II; tylko przyprawy naturalne z przewagą pieprzu.
-
Kiełbasa tradycyjna
skład surowcowy: mięso wieprzowe klasy I, i klasy II; tylko przyprawy naturalne z przewagą pieprzu.
-
Serdelki
skład surowcowy: mięso wieprzowe ; przyprawy naturalne; nadziewane w jelita baranie.
-
Polędwica wieprzowa
peklowana naturalnie przez okres 10-ciu dniu, wędzona i parzona.
-
Kabanosy
skład surowcowy: mięso wieprzowe klasy I, i klasy II.